Elektromágneses túlérzékenység (EHS) tudatosság napja – 2022-06-16
2022. június 21. írta: ShieldNoRadiation

Elektromágneses túlérzékenység (EHS) tudatosság napja – 2022-06-16

 

iot-smart-home.png

Az EHS olyan egészségügyi állapot, amelyben egy személy tünetek megjelenésével reagál

ha alacsony szintű EMF-sugárzásnak van kitéve. Az EMF-kitettség növekedésével,

okostelefonok, vezeték nélküli eszközök, mobil antennák, okosmérők és még sok más eszköz miatt.

Az EMF sugárzást kibocsátó infrastruktúrák száma emelkedik, különösen a rádiófrekvenciás sugárzást (RFR) használóké az EHS-ben szenvedők száma is emelkedik. Kevesen tudják, hogy elektromágneses érzékenységben szenvednek nem kötik össze a pontokat a tünetek és a használt vagy a közelben lévő elektromos eszköz sugárzó hatásával.

2018-10-09-s20_5g_rf_filter_breakthrough_resonant_xbar_resonator-4173580263.jpg

Ha Ön EHS-ben szenved minden kapcsolat az adott eszközzel  tüneteket és fájdalmat okoz. Egészsége és közérzete romolhat. Tehát elengedhetetlen a helyzet azonosítása és az EHS öndiagnosztika.

EHS öndiagnózis:

Az EHS 3 szintjét határozzuk meg:

 – 1. szint – Alacsony érzékenység

Olyan személy aki fájdalmat és vagy egyéb tüneteket érez amikor vagy röviddel utána mobiltelefonját vagy vezeték nélküli eszközeit használja. Például néhány perc (legfeljebb 10 perc) fejfájás a mobiltelefonon történő hívás kezdeményezése miatt.
Az elmúlási idő általában néhány perctől egy óráig tart.
Az a személy aki alacsony szinten EHS általában nem érzi a mobiltelefon-antennákat más személyek vezeték nélküli és mobiltelefon-eszközeit, elektromos vezetékeit vagy elektromos eszközeit.
Ezen a szinten a személy általában nincs tisztában érzékenységével és okával és megtartja napi rutinját. Az első szintet ma nagyon széles körben tapasztalja sok ember a legtöbben nem értik, hogy mindez ugyanannak a szindrómának a része.
Elektromágneses túlérzékenység!

– 2. szint – enyhe

Az a személy aki a fejfájás és vagy más tünetek érzése mellett mobiltelefonja vagy vezeték nélküli eszközeinek használata közben vagy röviddel ezután "érezheti" a mobiltelefon-antennákat más személyek vezeték nélküli és mobiltelefonos eszközeit valamint az elektromos vezetékeket vagy elektromos eszközöket is. Például néhány perccel a WIFI besugárzással lefedett területen való tartózkodás vagy ha 200 méterrel a mobil átjátszó torony előtt tartózkodik.
A helyreállítási idő általában néhány óra egy teljes napig tart.
Ezen a szinten a tünetek problémákat és korlátozásokat okoznak a napi rutin folytatásában. Az emberek egy része már észreveszi a tünetek és az EMF-nek való kitettségük közötti kapcsolatot.

– 3. szint – Magas

Olyan személy aki fájdalmat és tüneteket is érezhet az EMF-nek való minden expozíció során és után még akkor is ha nem mérhető gyors mintavételi aránnyal EMF-mérőkkel!
A gyógyulási idő általában néhány naptól hetekig tart.
Ezen a szinten a legtöbb EHS-ember megérti, hogy EHS-nek minősül és elismeri az expozíció és a tünetek közötti kapcsolatot. Legtöbbjük általában nagyon korlátozott a napi működésükben legtöbbször tüneteik vannak és ha lehetséges megpróbálják korlátozni a hasznalatukat ami azt jelenti, hogy a ház környezetére korlátozódnak (nem minden EHS-embernek van "alacsony EMF házkörnyezete"). A mai vezeték nélküli világban való működésük nagyon korlátozott.

Fejfájás – Az EHS első jele 

Az elektromágneses túlérzékenység (EHS) első jele a súlyos fejfájás. Mobiltelefonok használata után vagy elektromágneses sugárzásnak való kitettség után jelentkezik. Ezek a fejfájások általában a fej végén az egyik oldalon kezdődnek és addig haladnak előre amíg bénító fejfájássá nem válnak. Az EHS egyre súlyosabbá válásával a megjelenés gyakorisága valamint a tünetek és a fejfájás súlyossága drámaian fokozódik amíg az életminőség és a személy működési képessége csökkeni kezd. Általában az EHS súlyossága az elektromágneses sugárzásnak való kitettséggel növekszik és az expozíció csökkentésével csökken (a következő expozícióig).

Mit kell tennie, ha úgy gondolja, hogy EHS-ember?

Az első sürgősségi intézkedések az EHS-sel való megbírkózáshoz:

- A mobiltelefon használatának leállítása -

- Hagyja abba a vezeték nélküli számítógép és laptopok (és az összes olyan vezeték nélküli eszköz amelyről tudomása van) használatát! -

- Tudjon meg mindent ezekről a sugárzásokról! -

- Kezdje el felülvizsgálni a környezetét otthon és a munkahelyén! -

- Keressen szakembert a sugárforrások megtalálásához!

Továbbra is minimalizálja az EMF-nek (minden típusnak) való kitettséget minden lehetséges módon (keresse meg próbálja meg megtalálni a módját a kibocsátás megállításának kikapcsolásának vezetékes eszközre váltásának)

Keresse fel orvosát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez nem valami más!

További lépések:

Ha úgy gondolja, hogy Ön EHS-ben szenved először orvoshoz kell fordulnia ellenőrzésre. Az EHS-hez hasonló tüneteket más egészségügyi állapotok és problémák is okozhatják amelyeket először orvosának kell megvizsgálnia. Ha az orvosok elemzése szerint Ön egészséges akkor a tünetek oka lehet az EHS-állapot.

Felhívjuk figyelmét, hogy a legtöbb orvos nem tud az EHS-ről. Nem tud és vagy nem fog világos diagnózist adni. Legtöbb esetben a modern orvostudomány csak tüneti kezelést kínál önnek. Ha talál olyan orvost aki megérti az EHS-t. Egyetért azzal, hogy azt az EMF-nek való kitettség okozza. Mindenesetre ne feledje, hogy önön múlik, hogy elkezded-e tanulni és ismereteket szerezni az EMF-ről és az EHS-ről és korlátozza az EMF-nek való kitettségét mind az RF-nek, mind az ELF-nek!

Kérjük, ne feledje nem minden fejfájás az EHS miatt van, másrészt az EHS nem az egyetlen fizikai probléma és állapot amelyet az EMF okoz.

eg_slider_mobil_torony-300x225-1282917796.jpg

 

 Forrás:

https://www.norad4u.com/

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emf-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr1717863365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása