Amit az 5G-ről tudni kell!
2022. február 06. írta: ShieldNoRadiation

Amit az 5G-ről tudni kell!

dhkfpjconmknffca.png

Több millió kis cellát építenek otthonunk közelében az 5G nevében!

A Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) becslése szerint több százezer ilyen vezeték nélküli antennát fognak építeni akár közvetlenül az otthonunk előtt is.

A közösségeknek azt mondják, hogy "kiscellás" tornyokat kell építeni a környéken, hogy működjön az 5G, egy új technológia, amely összekapcsolja a dolgok internetét (IoT). A kormány minden szintjén az új jogszabályok célja, hogy racionalizálják (azaz kényszerítsék) ezen 5G "kiscellás" antennák telepítését a közjogokba.

Az 5G növeli a vezeték nélküli rádiófrekvenciás sugárzás környezeti szintjét. A lektorált kutatások számtalan káros hatást mutattak ki a vezeték nélküli rádiófrekvenciás sugárzásból, beleértve a megnövekedett agyrákot, a DNS-károsodást, az oxidatív stresszt, az immunműködést, a megváltozott agyi fejlődést, a sérült reprodukciót, az alvásváltozásokat, a hiperaktivitást és a memóriakárosodást.

Orvosok és tudósok ezrei követelik az 5G leállítását a rádiófrekvenciás sugárzás növekedése miatt, ami egy újfajta környezetszennyezés.

 

Forrás: https://ehtrust.org/key-issues/cell-phoneswireless/5g-internet-everything/20-quick-facts-what-you-need-to-know-about-5g-wireless-and-small-cells/

 

duke-university-5g-1.jpg

 

 

Közzétettek egy tudományos kutatást az 5G, a 4G, a vezeték nélküli sugárzás egészségre gyakorolt hatásáról.

A közzétett szakértői értékelésű tudomány már azt jelzi, hogy a 2G, a 3G és a 4G jelenlegi vezeték nélküli technológiái - amelyeket ma használnak mobiltelefonjainkkal, számítógépeinkkel és viselhető technológiánkkal - olyan rádiófrekvenciás expozíciókat hoznak létre, amelyek komoly egészségügyi kockázatot jelentenek az emberekre az állatokra és a környezetre. A tudósok arra figyelmeztetnek, hogy az 5G bevezetéséhez sürgősen kutatást kell végezni az emberi egészségre gyakorolt hatásokról a lakosság és a környezet védelmének biztosítása érdekében.

Forrás: https://ehtrust.org/scientific-research-on-5g-and-health/

A bejegyzés trackback címe:

https://emf-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr4117246014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása