Elektromágnes hiperérzékenység - EHS – Electromagnetic HyperSensitivity
2022. január 20. írta: ShieldNoRadiation

Elektromágnes hiperérzékenység - EHS – Electromagnetic HyperSensitivity

 

Az EHS az elektromágneses túlérzékenység (más néven ’’Elektroérzékenység’’, vagy "WIFI allergia" vagy "Rádióhullám-betegség" vagy "Mikrohullámú betegség" vagy "Elektromos allergia") olyan állapot, amelyben egy személy teste fiziológiai érzések és jelenségek megjelenésével reagál az ember által keltett elektromágneses sugárzásra (EMR / EMF).  A legtöbb esetben a tünetek nem jelennek meg a kontaktus pontos időpontjában, és ha a kontaktus a sugarzassal leáll, időt vesz igénybe, hogy elhalványuljon. Bizonyos esetekben egy EHS személy reagálhat egy vagy több típusú EMR/EMF sugárzásra. Az EHS egyes eseteiben a személy érzékeny lesz a vegyi anyagokra (MCS) vagy / és más tényezőkre is.

 

Egy személy általában nem EHS-szel születik. Az állapot általában idővel épül fel, és ahogy a személy kontaktusa az EMR/EMF-fel hosszabb és nehezebb lesz. Ahogy a kontaktus az EMR/EMF-fel folytatódik, annál nagyobb az esélye annak, hogy a személy érzékenysége rosszabb lesz.

Még több infót itt találsz: https://www.norad4u.com/ehs/3-levels-of-ehs/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emf-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr1816819278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása