ha lehet védekezzünk...
2022. január 18. írta: ShieldNoRadiation

ha lehet védekezzünk...

Elektromos hálózatról üzemeltetünk készüléket tartsuk be a 1.5-2méter távolságot, ha van lehetőségünk használjunk akkumulátor....

Elektromágneses sugárzás (EMF) rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF), a 60-50 Hz körül, amelyet elektronikus és elektromos eszközök, elektromos vezetékek, motorok, elektromos és elektronikus transzformátorok, elektromos készülékek bocsátanak ki. Intenzitása általában néhány méter után jelentősen csökken, de nagyon drága és nehéz blokkolni. Ezért a legjobb dolog az, hogy megtalálja (emf mérővel) és tartsa a biztonsági távolságot a forrásoktól. ELF Mágneses tér védelem akkor lehetséges, ha a forrás elektromos. Bizonyos esetben lehetőség van az elektromos mezők védelmére az elektromos és elektronikus eszközöktől, főleg az EHS (Elektromágneses hiperérzékenység) emberek számára. Az ELF mágneses mezőre érzékeny embereket nem lehet megvédeni az utcai villamosenergia-infrastruktúrától. Az ELF mezőknek két típusa van: elektromos mezők és mágneses mezők.

Forrás:No Radiation For You-Info site www.norad4u.com

A bejegyzés trackback címe:

https://emf-tesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr4116817548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása